• Vânzările
  • Reciente
NFC Autocolant Unghiilor, Smart LED Sursă de Lumină NFC Iluminat Autocolante Unghiilor la Modă pentru o Cartelă de Metrou

NFC Autocolant Unghiilor, Smart LED Sursă de Lumină NFC Iluminat Autocolante Unghiilor la Modă pentru o Cartelă

 
RON 70.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil la petiție

Funcția este foarte simplu, atât timp cât sunteți folosind un telefon mobil cu funcționalitate NFC, unghiile vor straluci.În plus față de telefoane mobile, există multe alte electronice dispozitive au funcția NFC.NFC inteligent unghii autocolant este un high-tech produs inteligent, acesta poate stralucitoare cu control acces card, transportul public, etc. Inteligente încorporate sursă de lumină LED, utilizați telefonul mobil în apropierea domeniul comunicațiilor (NFC), nici o baterie în interiorul autocolante unghiilor.Favorizate de majoritatea fete, care se poate face la modă și speciale.Caracteristică : 1. În plus față de telefoane mobile, există multe alte electronice dispozitive au funcția NFC.2. Funcția este foarte simplu, atât timp cât sunteți folosind un telefon mobil cu funcționalitate NFC, unghiile vor straluci.3. NFC inteligent unghii autocolant este un high-tech produs inteligent, acesta poate stralucitoare cu control acces card, transportul public, etc. 4. Inteligente încorporate sursă de lumină LED, utilizați telefonul mobil în apropierea domeniul comunicațiilor (NFC), nici o baterie în interiorul autocolante unghiilor.5. Favorizate de majoritatea fete, care se poate face la modă și speciale.Cum să Utilizați : 1. Curățați și tăiați unghiile și se aplică un strat de lac de unghii transparent.2. Scoate NFC autocolant unghiilor și de a descoperi hârtie albă pe spate.Este recomandat pentru a pune chip NFC pe degetul aratator. 3. Scoate un favorit de unghii autocolant.4. Stick-ul de pe cip NFC autocolant unghiilor și de a expune lumina LED-uri.5. Se aplică un strat de ulei de unghii transparent.Caietul de sarcini : Tip de Element : NFC Iluminat Unghii Stickers Material : ABSColor : albastru Inchis, alb, albastru, rosu, galben, violet, green Quantity : 7pcs Size : Aprox. 1.2 x 0.8 cm / 0.47 x 0.31 in Function : NFC autocolant unghiilor este un produs de înaltă tehnologie, care nu are nevoie de alimentare și poate în mod automat bliț atunci când a întâlnit NFC semnal.Pune unghii autocolant pe unghii și pune-l în NFC semnal zona de detectare automată strălucire.Lista de pachete : 7 x Stralucitoare Unghii Stickers1 x Stocare Box Note : vă Rugăm să permiteți mica eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.


Mai multe detalii

Item Type:
NFC Lighting Nail Stickers
Material:
ABS
Color:
Dark blue, white, light blue, red, yellow, purple, green
Quantity:
7pcs
Size:
Approx. 1.2 x 0.8cm / 0.47 x 0.31in
Function:
NFC nail sticker is a high tech product that does not need power supply and can automatically flash when met the NFC signal. Put the nail sticker on the nail and put it in the NFC signal sensing area to automatically shine. 
Package List:
7 x Glowing Nail Stickers1 x Storage Box :
Please allow small error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

Alegerea cumpărătorilor