• Vânzările
  • Reciente
Uscător de păr Montare pe Perete Suport pentru Dyson,Uscător de Păr Magnet Suport pentru Dyson Supersonics Uscator de Par, Priza de Putere, Difuzor și Duză,Punch-Gratuit Uscător de Păr Titular (Negru)

Uscător de păr Montare pe Perete Suport pentru Dyson,Uscător de Păr Magnet Suport pentru Dyson Supersonics

 
RON 99.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil la petiție

[Două metode de instalare] : Două metode de instalare sunt concepute pentru uscator de par fixare. 1. Alege un perete potrivite și șterge praful de pe suprafața peretelui.Apoi se aplică lipici pe loc în cazul în care aveți nevoie pentru a repara, pune consola pe ea, și așteptați.Acesta poate fi folosit după 72 de ore. (Pachetul nu contine lipici.)2.Utilizați șuruburile furnizate să-l instalați. [Magnetice de Stocare] : inelul De legătură între hanger și de evacuare a aerului de la Dyson supersonics uscător de păr adoptă un magnetica design.Chiar dacă în mod accidental ați bate-l în jos, forță magnetică puternică se va fixa ferm corpul de metal în loc. [4 În 1 Dyson Uscător de Păr Design] : , Special concepute pentru Dyson uscător de păr, functioneaza ca un Dyson uscător de păr, difuzorul, duza si plug , cârlig în partea de jos poate fi folosit pentru a stoca cablul, în mod constant țineți-vă Dyson uscător de păr.Spune la revedere de la murdar mese de toaletă. [Decent decorate organizator] : este convenabil de a organiza Dyson uscător de păr într-un singur loc, în același timp robust, curat si organizat.Nobil și elegant, perfect pentru a decora casa ta, baie, frizerie si salon de coafura.Pachetul include : Dyson Uscător de Păr Montare pe Perete Suport x 1; cârlig x1; x cu șurub 2; piuliță x 2; șurub pentru cârlig x 1; (NU include lipici).Caietul de sarcini : Uscător de Păr Montare pe Perete Suport pentru Dyson Culoare : Negru, Material Transparent : Acril(PMMA) Pachet Greutate : 1.15 kg(520 G) Dimensiuni : 15.75 x 3.15 x 0.36 inch Pachetul Include : Dyson Uscător de Păr Montare pe Perete Suport x 1; cârlig x1; x cu șurub 2; piuliță x 2; șurub pentru cârlig x 1; (NU include lipici) 1.În căutarea mare Acest suport poate pune Dyson Supersonics Uscător de Păr și accesorii într-un singur loc, în același timp, economisind timp pentru căutarea, și menținându-l curat și ordonat.Acesta are un design elegant si structura puternica. 2.Convenabil, Care îl face ușor să-ți folosești Dyson uscător de păr titular, ideal pentru toate tipurile de locuri cum ar fi dormitor sau baie.De a îmbunătăți dispozitivul de lucru eficiența în timp. 3.De stocare magnetice inelul De legătură între hanger și de evacuare a aerului de la Dyson supersonics uscător de păr adoptă un magnetica design.Chiar dacă în mod accidental ați bate-l în jos, forță magnetică puternică se va fixa ferm corpul de metal în loc. 4.Două metode de instalare a Două metode de instalare sunt concepute pentru uscator de par fixare. 1. Alege un perete potrivite și șterge praful de pe suprafața peretelui.Apoi se aplică lipici pe loc în cazul în care aveți nevoie pentru a repara, pune consola pe ea, și așteptați.Acesta poate fi folosit după 72 de ore. (Pachetul nu contine lipici.).


Mai multe detalii

Hair Dryer Wall Mount Stand for Dyson :
Color:
Black, Transparent
Material:
Acrylic(PMMA)
Package Weight:
1.15lb(520G)
Size:
15.75 x 3.15 x 0.36 inch
Package Include:
Dyson Hair Dryer Wall Mount Stand x 1;
hook x1; screw x 2; :
nut x 2; screw for hook x 1;  :
(NOT include glue) :
1.Great looking :
This bracket can put your Dyson Supersonics Hair Dryer and accessories in one place at the same time, saving time for searching, and keeping it clean and tidy.It has a stylish and strong structure. :
2.Convenient :
That makes it easy to use your Dyson blow dryer holder, ideal for all kinds of places like bedroom or bathroom.Improve your device working efficiency in the meantime. :
3.Magnetic storage :
The contact ring between the hanger and the air outlet of the Dyson supersonics hair dryer adopts a magnetic design. Even if you accidentally knock it down, the strong magnetic force will firmly fix the metal body in place. :
4.Two installation methods :
Two installation methods are designed for the hair dryer bracket. 1. Choose a suitable wall and wipe off the dust on the surface of the wall. Then apply glue on the place where you need to fix it, put the bracket on it, and wait. It can be used after 72 hours. (Package does not contain glue.) :

Alegerea cumpărătorilor