• Vânzările
  • Reciente
YYQTGG Gol DIY Umbrelă de Hârtie, Lemn, Material de Calitate din Hârtie Hârtie Umbrelă de soare, Umbrela cu Hârtie+Lemn pentru Copii Pictura Desen Decor Cadou (Violet)

YYQTGG Gol DIY Umbrelă de Hârtie, Lemn, Material de Calitate din Hârtie Hârtie Umbrelă de soare, Umbrela

 
RON 95.20

Cantitatea de bunuri
Disponibil la petiție

Realizate din hârtie de înaltă calitate și materiale din lemn, este rezistent și poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp.Potrivit pentru părinți și copii DIY pictura, pentru a stimula copiii s imaginația și de a promova comunicarea parinte-copil.Acest DIY umbrela poate aduce de pictură pentru copii și de a spori mâinile lor-pe capacitatea.Pictura pe umbrela cu acuarelă, creioane, pasteluri ulei, vopsele acrilice, pixuri colorate, și vopsele deget.Acesta poate fi, de asemenea, decorate cu diverse materiale decorative, cum ar fi pulbere de aur, rădăcina firului de păr și paiete.Realizate din hârtie de înaltă calitate și materiale din lemn, este rezistent și poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp.Acest DIY umbrela poate aduce bucuria de pictură pentru copii și de a spori mâinile lor-pe capacitatea.Potrivit pentru părinți și copii DIY pictura, pentru a stimula imaginația copiilor și de a promova comunicarea parinte-copil.Pictura pe umbrela cu acuarelă, creioane, pasteluri ulei, vopsele acrilice, pixuri colorate, și vopsele deget.Acesta poate fi, de asemenea, decorate cu diverse materiale decorative, cum ar fi pulbere de aur, rădăcina firului de păr și paiete.


Mai multe detalii

Condition:
100% Brand New
Item Type:
DIY Paper Umbrella
Material:
Paper + Wood
Application:
Painting, Decoration
Color:
Purple, Red, Blue, Green (optional)
Umbrella Height:
Approx. 29.5cm / 11.6in
Umbrella Diameter:
Approx. 40cm / 15.7in
Weight:
Approx. 38g / 1.3oz
Package List:
1 x DIY Paper Umbrella :
Note:
1. Please allow 0-2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Alegerea cumpărătorilor