• Vânzările
  • Reciente
6 Pack Ochelari de Citit Doamnelor Lumina Albastră de Blocare cu arc Balama Calculator Cititorii Femei Bărbați Anti Orbire UV Ochelari de vedere

6 Pack Ochelari de Citit Doamnelor Lumina Albastră de Blocare cu arc Balama Calculator Cititorii Femei Bărbați

 
RON 33.90

Cantitatea de bunuri
Disponibil la petiție

Puteți reveni acest produs pentru orice motiv : nu există taxe de transport.Elementul trebuie să fie returnate în stare nouă și nefolosite.Du-te la Ordinele Dumneavoastră de a începe returul.Imprimare revenirea etichetă de expediere.Nava asta!.Cadru de Plastic.Lentile din Plastic.Non Polarizate.Lens width : 1.96 cm.Lens înălțime : 1.65 cm.Braț : 5.51 inci. 【Anti-blue light】- Dacă utilizați telefonul mobil/calculator/TV/Citit pentru o lungă perioadă de timp, vă veți simți somn Saraci/ochi Uscat/congestie Oculară/vedere Încețoșată/Fotofobie, lumină Albastră te doare, ai nevoie de o pereche de Henotin anti-albastru ochelari pentru a proteja ochii de la aceste probleme. 【Obiectiv clar, de înaltă calitate cadru】- Elegant, confortabil și ușor de frame-a pus nici un stres pe nas asigure confort pentru perioade lungi de timp.Low distorsiuni de culoare lentila este optimizat pentru a asigura echilibrul perfect între protecția ochilor și vizualizarea de calitate. 【Materiale Premium,arc Balama】- impact puternic nu va fi deteriorat,Anti-zero și explozie - dovada,cadru,Extrem de durabil si usor,balamale metalice pentru a asigura durabilitate ,În mod arbitrar swingable primăvară picior de design, de asemenea, reduce stoarcere de ochelari la cap. 【6 Culori Diferite,de Mare valoare costum】- Valoarea pachet de 6 Femei' pentru Cititorii mare pret de 1! Mare pentru acasă, la birou sau noptiera de utilizare.Păstrați o pereche la birou, în geantă, și în cartea ta preferată pete.Cadou Perfect pentru prieteni, părinți, bunici și rude. 【Vă Faceți Griji-Free De Cumpărături】- 100% Primul Client!Noi oferim un termen de 60 de zile fără motiv, serviciu de rambursare; Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, Vom oferi cele mai bune servicii, până când sunteți mulțumit,nu Ai nici un risc de a încerca.Puteți reveni acest produs pentru orice motiv : nu există taxe de transport.Elementul trebuie să fie returnate în stare nouă și nefolosite.Du-te la Ordinele Dumneavoastră de a începe returul.Imprimare revenirea etichetă de expediere.Nava asta!.Descriere : 100% de brand nou și de înaltă calitate Elegant ,luminos și confortabil, nu dau de presiune la nas în timp ce citesc Clar și întinde lentile gratuite care de asemenea sunt cadouri perfecte pentru a-ți părinții și persoanele în vârstă Cantitate : 6 Buc caietul de sarcini : Material : Cadru de PC, AC Lentile cu Dioptrii disponibile : +0.00/+1.0/+1.25/+1.5/+1.75/+2.0/+2.25/+2.5/+2.75/+3.0/+3.5/+4.0 Notă : Dimensiunea de măsurare manual, poate exista un 0 la 1 cm de eroare, aparține fenomen normal.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc! 100% Satisfacție Garantată.60 de Zile Banii Înapoi de Garantare și 1 An Garanție Împotriva Defectelor de Fabricație așa că încercați-le fără risc astăzi.Suntem încrezători că produsul nostru va îndeplini sau depăși așteptările dumneavoastră.Satisfactia clientului este prioritatea noastră.


Mai multe detalii

Material :
PC Frame, AC Lens
Diopter :
available:
+0.00/+1.0/+1.25/+1.5/+1.75/+2.0/+2.25/+2.5/+2.75/+3.0/+3.5/+4.0
Size for manual measurement, there may be a 0 to 1 cm error, belongs to the normal phenomenon. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
100% Satisfaction Guaranteed.60-Day Money Back Guarantee :
and 1-Year Warranty Against Manufacturing Defects so try them :
risk-free today. :
We are confident that our product will meet or exceed your :
expectations. Customer satisfaction is our priority. :

Alegerea cumpărătorilor