• Vânzările
  • Reciente
caralin 10Pieces Plastic Anti-Static Penseta Penseta Rezistente la Căldură de Întreținere, Reparații Instrument de Pensete Spranceana

caralin 10Pieces Plastic Anti-Static Penseta Penseta Rezistente la Căldură de Întreținere, Reparații Instrument

 
RON 106.40

Cantitatea de bunuri
Disponibil la petiție

❀ Este fabricat din material plastic, practic și durabil. ❀ Penseta poate lucra în condiții de temperatură ridicată,este lumină și nu va zgâria componenta. ❀ Plastic conceput pentru a satisface cerințele de electronică și inginerie de precizie industrii. ❀ Ideal instrument de mână pentru casa, magazin, sau locul de muncă. ❀ Plastic Pensete numai, alte accesorii demo-ul din imagine nu este inclus. 100% de brand nou și de înaltă calitate Caracteristici : este fabricat din plastic, practic și durabil.Penseta poate lucra în condiții de temperatură ridicată,este lumină și nu va zgâria componenta.Plastic conceput pentru a satisface cerințele de electronică și inginerie de precizie industrii.Ideal instrument de mână pentru casa, magazin, sau locul de muncă.Plastic Pensete numai, alte accesorii demo-ul din imagine nu este inclus.Caietul de sarcini : Material : Plastic Lungime : app.78mm/3.07 Culoare : Aleatoare de Livrare (Dacă ați cumpărat mai mult de una, culori vei primi va fi același sau diferit.) Cantitate : 10 Bucati Nota : Nu pachetul de vânzare cu amănuntul.Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!Pachetul include : 10 x Pensete de Plastic.


Mai multe detalii

Material:
Plastic
Length:
app.78mm/3.07in
Color:
Random Delivery (If you buy more than one, colors you receive will be same or different.)
Quantity:
10 Pieces
No retail package. :
Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
Package includes:
10 x Plastic Tweezers :

Alegerea cumpărătorilor