• Vânzările
  • Reciente
Handheld 6mm Singur Pumn Gaura Mijloc Cerc de Metal în Formă de Single Portabile Ține Pumn de Hârtie Perforatoare de Hârtie, Îmbrăcăminte Bilet de Categorie

Handheld 6mm Singur Pumn Gaura Mijloc Cerc de Metal în Formă de Single Portabile Ține Pumn de Hârtie Perforatoare

 
RON 11.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil la petiție

ã€Salva Effortã€'de Mână de design, portabil și ușor de utilizat.Puteți finaliza operațiunea cu o singură mână. ã€Non-alunecare Designã€'se Ocupe cu non-alunecare de liniile fine pentru a preveni alunecarea, prindere mai confortabilă. ã€Multi Sheetsã€'Potrivit pentru mai multe coli de hârtie sau un strat subțire de card.Partea de jos a hârtiei dispozitiv de colectare a prafului, ușor să-și arunce, resetare automată. ã€Gaura Sizeã€Pumni un standard de 6mm diametru gaura cu o acoperire maximă de 2 cm de la marginea foii. ã€Durableã€'Robust din aliaj de metal singur pumn gaura.Suprafața este de conserve pentru a preveni zgârieturi și oxidare, ceea ce face produsul rezistent.Caietul de sarcini : Dimensiuni : Lungime 13cm / 5.1 inches Hole diametru : 6mm Features : 1. Pumn gaura servește la normal în scopuri de la școală, acasă, sau locul de muncă.2. În față are un multi-pagină capacitate și poate stoca până la 10 de coli de paper3.Gaura de proiectare crește confortul și economisește timp de curățare, și deșeuri de hârtie nu vor fi împrăștiate pe masă sau pe podea.Pachetul include : 1x Argint singur pumn gaura.


Mai multe detalii

Size:
Length 13cm / 5.1inches
Hole diameter:
6mm
Features:
1. The hole punch serves the normal purposes at school, home, or work. . :
2. The puncher has a multi-page capacity and can hold up to 10 sheets of paper :
3.The hole design increases convenience and saves cleaning time, and waste paper will not be scattered on the table or floor. :
Package includes:
1x Silver single hole punch :

Alegerea cumpărătorilor