• Vânzările
  • Reciente
Jinyi Trage Înapoi Mașina, Pictate manual Dezvolta Inteligenta Animalelor Model de Masina de Jucarie Culori Luminoase Vehicule de Jucărie pentru Copii mici de Peste 2 Ani pentru Copii((Zebra))

Jinyi Trage Înapoi Mașina, Pictate manual Dezvolta Inteligenta Animalelor Model de Masina de Jucarie Culori

 
RON 29.96

Cantitatea de bunuri
Disponibil la petiție

Exercițiu copilului abilitatea manuală și coordonarea mana ‑ ochi capacitatea, dezvoltarea inteligenței.Material Plastic fabricare a asigura maximum de durabilitate și siguranță pentru copii pentru a juca.Noutatea și vii aspectul de design, cu culori vii, special conceput pentru copii pentru a juca.Special conceput pentru copii de peste 2 ani pentru a juca, dar minunat și promovează învățarea timpurie.Poate fi de asemenea utilizat ca un proces de învățare cadou pentru copii, trage înapoi mașină de jucărie, care trage mașina înapoi și eliberați-l, masina va merge mai departe în mod automat.Caracteristică : 1. Noutatea și vii aspectul de design, cu culori vii, special conceput pentru copii pentru a juca.2. Poate fi de asemenea utilizat ca un proces de învățare cadou pentru copii, trage înapoi mașină de jucărie, care trage mașina înapoi și eliberați-l, masina va merge mai departe în mod automat.3. Exercițiu copilului abilitatea manuală și coordonarea mana ‑ ochi capacitatea, dezvoltarea inteligenței.4. Material Plastic fabricare a asigura maximum de durabilitate și siguranță pentru copii pentru a juca.5. Special conceput pentru copii de peste 2 ani pentru a juca, dar minunat și promovează învățarea timpurie.Caietul De Sarcini : Tip De Element : Masina Toy Material : Plastic Size : Aprox. 5 x 5 x 5 cm / 2 x 2 x 2în (±1-2 cm) Culoare : Mâna painted Suitable Varsta : 2 + ani old Function : Cultive copilului hands-on de capacitatea și de a spori interacțiunea dintre părinți și copii.Este un roman foarte mică jucărie.De conducere Principiu : Înapoi pentru a forma arcul trage înapoi, eliberați și poate avansa Lista de pachete : 1 x Mașină de Jucărie.


Mai multe detalii

Item Type:
Car Toy
Material:
Plastic
Size:
Approx. 5 x 5 x 5cm / 2 x 2 x 2in (±1-2cm)
Color:
Hand painted
Suitable Age:
2 + years old
Function:
Cultivate the baby's hands-on ability and enhance the interaction between parents and children. It is a very novel small toy.
Driving Principle:
Backward to form the spring pull back, release and can move forward
Package List:
1 x Car Toy :

Alegerea cumpărătorilor