• Vânzările
  • Reciente
Telescopic Haine Șine Plafon la Podea, Reglabil Telescopic Dulap Organizator, Telescopic Dulap Feroviar Grele, Telescopic Cuier de Haine Raft System(Alb)

Telescopic Haine Șine Plafon la Podea, Reglabil Telescopic Dulap Organizator, Telescopic Dulap Feroviar Grele,

 
RON 79.94

Cantitatea de bunuri
Disponibil la petiție

Material de înaltă calitate : Ttelescopic dulap organizatorul este fabricat de înaltă calitate îngroșat țevi de fier și materiale plastice, cu strictă tratament de suprafață, fiecare țeavă are o aderență excelentă și rezistență la oxidare.Înaltă performanță : retractabil structură oferă suficient spațiu pentru haine, jachete, top, pantaloni sau tricouri.Stabil Utilizare : piese din Plastic sunt turnate prin injecție de pelete din plastic cu proprietăți mecanice bune, durabilitate si anti-imbatranire.Tampoane Anti-derapare la ambele capete de coloană poate spori frecare și stabilitate.Usor de instalat : Nu este nevoie pentru a detalia, fără unelte.Fără a deteriora perete, verticale țeavă poate fi ușor de instalat între podea și tavan.Utilizate pe scară largă : Telescopic dulap feroviar grele este potrivit pentru camere de zi, dormitoare, camere de depozitare, vestiare, magazine de vânzare cu amănuntul, etc. În conformitate cu orice stil de acasă.Caracteristică : 1. Fabricat de înaltă calitate îngroșat țevi de fier și materiale plastice, cu strictă tratament de suprafață, fiecare țeavă are o aderență excelentă și rezistență la oxidare. 2. Piesele din Plastic sunt turnate prin injecție de pelete din plastic cu proprietăți mecanice bune, durabilitate si anti-imbatranire.Tampoane Anti-derapare la ambele capete de coloană poate spori frecare și stabilitate.Cum să Utilizați : 1. Atunci când asamblarea tijă verticală, vă rugăm să asigurați-vă că reglabil tub este în partea de sus, cu capătul mai mic cu care se confruntă tavan; 2. Atunci când instalați tija orizontală, vă rugăm să rețineți că fiecare tija are o pereche de paranteze, una pentru marele sfârșitul rod end și alte mici end pentru a finaliza instalarea.Caietul De Sarcini : Tip De Element : Pânză Cuier Material : Fier+Plastic Greutate : Aprox. 4050-4150g / 142.9-146.4 oz Reglabil Inaltime : Aprox. 245-310cm / 96.5-122.0 în Reglabil Lățime : Aprox. 77-120cm / 30.3-47.2 fiecare Strat de bara Transversală Portante : Aprox. 20kg / 44.1 lb Cerere : Potrivit pentru camera de zi, dormitor, camera de depozitare, vestiar, magazin de vânzare cu amănuntul, etc.În conformitate cu orice stil de acasă.Lista de pachete : 1 x Raft de Uscare 4 x Pălărie de Top 4 x lungime Tijă Șurub 1 Bag x Accesorii 1 x Manual Notă : 1. Vă rugăm să permiteți-1‑2în eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere. 2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard. 3. Vă rugăm să rețineți că veți primi mai multe piese de schimb, aveți nevoie pentru a asambla singur.


Mai multe detalii

Item Type:
Cloth Hanger
Material:
Iron+Plastic
Weight:
Approx. 4050-4150g / 142.9-146.4oz
Adjustable Height:
Approx. 245-310cm / 96.5-122.0in
Adjustable Width:
Approx. 77-120cm / 30.3-47.2in
Each Layer of Crossbar Load Bearing:
Approx. 20kg / 44.1lb
Application:
Suitable for living room, bedroom, storage room, cloakroom, retail store, etc. In line with any style of home.
Package List:
1 x Drying Rack :
4 x Top Hat :
4 x Long Rod Screw :
1Bag x Accessory :
1 x Manual  :
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3. Please kindly note that you will receive several of spare parts, you need to assemble by yourself. :

Alegerea cumpărătorilor