• Vânzările
  • Reciente
Plaja Net Sac Mare Capacitate De Nisip Liber Sac De Plasă Copii Jucărie Sac De Depozitare Haine Prosop De Pungi De Stocare De Centura

Plaja Net Sac Mare Capacitate De Nisip Liber Sac De Plasă Copii Jucărie Sac De Depozitare Haine Prosop De

 
RON 20.12

Cantitatea de bunuri
Disponibil la petiție

Un Cadou Perfect pentru toată Lumea : este perfect pentru sala de sport, sport, yoga, dans, călătorie, transporta pe, depozitare, camping, drumetii, locul de muncă, de formare și mai mult!E o fabuloasa idee de cadou pentru toată lumea.Material : Realizate din materiale de înaltă calitate.Durabil și Ușor, care vă poate reutilizabile și ușor de transportat.Clasic, simplu și Elegant : Se va arăta excelent în orice casă!.Aplicarea pe scară largă : Acest sac de plajă se potriveste perfect pentru viața de zi cu zi, cum ar fi de studiu, de muncă, de cumpărături, de călătorie, sport, camping, plaja, etc. Comod si practic : Nostru geanta de plajă este un loc ideal de mărime ca nu este prea voluminos, dar suficient de mare pentru a transporta tot ce ai nevoie pentru plajă sau piscină.Caietul de sarcini : Material : pânză de Plasă.Culoare : Roz.Greutate : 75g.Dimensiune : 61*44cm.Notă : ca urmare a diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini. !Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.1 X Ochiuri De Plasa.


Mai multe detalii

Material:
Mesh cloth.
Color:
Pink.
Weight:
75g.
Size:
61*44cm.
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. ! :
Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement. :
1 X Mesh Net Bag :

Alegerea cumpărătorilor