• Vânzările
  • Reciente
Putere Terminal, Sudare Obligatoriu Post Alama Placat cu Nichel Puternic Conductivitate Buna Izolare cu Plastic de Inginerie Buton pentru Electronice de Comunicații(roșu)

Putere Terminal, Sudare Obligatoriu Post Alama Placat cu Nichel Puternic Conductivitate Buna Izolare cu Plastic

 
RON 28.38

Cantitatea de bunuri
Disponibil la petiție

[PLASTIC BUTOANE] Inginerie de plastic butoane au o bună izolare și proprietăți dielectrice, rezistență la impact și nu îmbătrânește. [Mai MULTE UTILIZĂRI] Utilizate în hardware, electronice, aparate electrice, regulatoare de energie, console de jocuri, înregistratoare cu bandă, de comunicații, etc. [CU FILET M6] Aceste posturi cu caracter obligatoriu au standard M6 fire, care face legătura strânsă și nu este ușor să alunece. [ALAMA MATERIAL] Utilizare alamă conductoare coloana, care are puternice conductivitate, rezistență la uzură și rezistență la oxidare. [10 BUC ÎN 1 SET] Inclusiv 10buc posturi cu caracter obligatoriu, în cantitate suficientă, convenabil de a folosi și de a înlocui în orice moment.Caracteristică : 1. [CU FILET M6] Aceste posturi cu caracter obligatoriu au standard M6 fire, care face legătura strânsă și nu este ușor să alunece.2. [ALAMA MATERIAL] Utilizare alamă conductoare coloana, care are puternice conductivitate, rezistență la uzură și rezistență la oxidare.3. [PLASTIC BUTOANE] Inginerie de plastic butoane au o bună izolare și proprietăți dielectrice, rezistență la impact și nu îmbătrânește.4. [10 BUC ÎN 1 SET] Inclusiv 10buc posturi cu caracter obligatoriu, în cantitate suficientă, convenabil de a folosi și de a înlocui în orice moment.5. [Mai MULTE UTILIZĂRI] Utilizate în hardware, electronice, aparate electrice, regulatoare de energie, console de jocuri, înregistratoare cu bandă, de comunicații, etc. Caietul de sarcini : Tip de Element : Obligatoriu Post Material : Alamă, Inginerie Plastics Application : utilizate pe scară Largă în hardware, electronice, aparate electrice, calculatoare, regulatoare de energie, console de jocuri, înregistratoare cu bandă, produse de comunicare, etc. Tensiune de operare : 0-380 VMaximum Rezista de Tensiune : 2000 VMaximum de Încărcare : 100 AThread caietul de sarcini : M6 Screw Lungime : Aprox. 32mm / 1.3 in Total Produs Lungime : Aprox. 44mm / 1.7 in Product Diametru : Aprox. 20mm / 0.8 din Lista de pachete : 10 x Obligatoriu Post.


Mai multe detalii

Item Type:
Binding Post
Material:
Brass, Engineering Plastics
Application:
Widely used in hardware, electronics, electrical appliances, computers, power regulators, game consoles, tape recorders, communication products, etc.
Operating Voltage:
0-380V
Maximum Withstand Voltage:
2000V
Maximum Load:
100A
Thread Specification:
M6
Screw Length:
Approx. 32mm / 1.3in
Total Product Length:
Approx. 44mm / 1.7in
Product Diameter:
Approx. 20mm / 0.8in
Package List:
10 x Binding Post :

Alegerea cumpărătorilor