• Vânzările
  • Reciente
Meserii DIY Face Epoxidice Cristal Mucegai Handmade Cercei Bomboane Mucegai Mare Oglindă UV Rasina Matrite de Silicon meșteșugul de a Face Instrumente

Meserii DIY Face Epoxidice Cristal Mucegai Handmade Cercei Bomboane Mucegai Mare Oglindă UV Rasina Matrite

 
RON 124.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil la petiție

✔ Fabricat din silicon de înaltă calitate. ✔ Moale și durabil, ușor de curățat și reutilizabile. ✔ Ușor pentru a forma, ușor de demould, ușor de operat. ✔ Interior este neted și se simte confortabil. ✔ Minunat accesorii de DIY bijuterii lucrate manual. 100% de brand nou și de înaltă quality Features : Fabricat din silicon de înaltă calitate.Moale și durabil, ușor de curățat și reutilizabile.Ușor pentru a forma, ușor de demould, ușor de operat.Interiorul este neted și se simte confortabil.Accesorii minunat făcut de DIY bijuterii lucrate manual.Mucegai numai, alte accesorii demo-ul din imagine nu este inclus!Caietul de sarcini : Tip : Epoxidice mold Model : 1,2(optional) Material : Silicone Color : Transparent Size : app.3.6 x 4.7 cm/1.42 x 1.85 in Quantity : 1 Pc Note : Nu pachetul de vânzare cu amănuntul.Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!Pachetul include : 1 x Mucegai.


Mai multe detalii

Type:
Epoxy mold
Model:
1,2(optional)
Material:
Silicone
Color:
Transparent
Size:
app.3.6 x 4.7 cm/1.42 x 1.85 in
Quantity:
1 Pc
Note:
No retail package. :
Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
Package includes:
1 x Mold :

Alegerea cumpărătorilor